Vrtkavý biznis obchádza Slovensko - Blažej, Ján
Súčasná situácia v nákladnej leteckej doprave v štátoch strednej Európy. Viedeň je líder, Bratislava trpaslík. Čoraz populárnejšia Budapešť. Kombinácia prepravy osôb na hlavnej palube a tovaru v podpalubí. Stagnácia v ČR. Množstvo prepraveného nákladu na stredoeurópskych letiskách (2013-2014).