Variantné pohľady na odhad ceny dodatočnej informácie - Bednár, Peter
Problém odhadu ceny dodatočnej informácie (EVSI), ktorej znalosť je potrebná pre rozhodnutie o vynaložení nákladov na dodatočné šetrenie, resp. ich zamietnutie. Vychádza sa z predpokladu, že je známy tzv. spresnený vektor rizika, ktorý sa používa na odhad ceny dodatočnej informácie.