Skutočný singapurský model – a kto ho dokáže nasledovať Čína nemôže prirovnávať svoje reformy k praxi juhoázijského tigra - Pei, Minxin
Čína by urobila rozumné rozhodnutie, keby si osvojila singapurský model, v rámci neho zaviedla vyšší stupeň demokracie a zlepšila svoj vzťah k vláde zákona. Singapurský štýl politických inštitúcií a praktík. Legalizácia politickej opozície, voľby s reálnou súťažou a vytvorenie nezávislého súdnictva.