Kedy sa pustiť do marketingu - Škutková, Jana
Otázky, nad ktorými uvažujú ľudia, ktorí chcú podnikať, prípadne chcú svoje doterajšie pôsobenie radikálne zmeniť. Ako nastaviť celkovú stratégiu svojej firmy. Koľko peňazí mať na marketingovú kampaň a kedy ju spustiť? Príprava marketingového plánu a investovanie do reklamy.