Ricœur o praktickom rozume - Smreková, Dagmar
Ricœurovo chápanie praktického použitia rozumu, teda toho, čo sa v kantovskom slovníku označuje ako praktický rozum a v aristotelovskej terminológii ako praktická múdrosť.