Financial Rewards as the Most Important Factor in Retention Managers in the Company - Matkovčíková, Natália, 1982-
Profil odchádzajúcich zamestnancov a príčiny ich odchodu z organizácie. Faktory dôležité pre manažérov pri výbere pracovného miesta a miera ich splnenia zamestnávateľom. Rozdiel medzi dôležitými a splnenými faktormi pri výbere pracovného miesta. Percentuálne vyjadrenie dôvodov pre ktoré by skupina študentov a manažérov podala výpoveď.