Relative EVA Approaches and the EVA Zero Indicator as a Solution - Smorada, Marián, 1984-
Definícia EVA (Economic Value Added). Medzipodnikové porovnanie EVA v praxi. Rozpätie hodnoty, výnosy z rozsahu a EVA momentum. EVA Zero a reálna relatívna EVA.