Financial Ratios Analysis of Financial Institutions in the Slovak Republic during and after the Global Financial Crisis - Šrenkel, Ľudovít
Významné zmeny vo vývoji finančných subjektov v období rokov 2007-2012 na Slovensku. Finančné zdravie subjektov. Pomerová analýza.