Právna úprava klastrov vo Veľkej Británii a vo Švajčiarsku - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Východiskové dokumenty pre klastrovú politiku Veľkej Británie a Švajčiarska. Poukázanie na silnú absenciu legislatívy v sledovanej oblasti v tak vyspelej krajine, ako je Švajčiarsko.