Výkonnosť - faktor úspešnosti organizácie - Tomčíková, Monika
Základné pojmy výkonnosti, ktorú je možno vnímať na troch úrovniach. Podniková úroveň, úroveň jednotlivca a úroveň pracovnej skupiny. Riadenie výkonnosti celej organizácie a spokojnosť pracovníkov.