Využívanie vodnej energie na Slovensku - Dušička, Peter
Využívanie energie vodných tokov na Slovensku. Druhy a definícia hydroenergetického potenciálu (HEP). Bilančná hodnota HEP. Podiel využívania HEP na skladbe energetických zdrojov. Silné a slabé stránky využívania HEP. Vodné stavby s energetickým využitím. Využívanie HEP v minulosti a súčasný stav. Skúsenosti z prípravy projektov malých vodných elektrární.