Diagnostic Processes in Mechanical Engineering Practice - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Typy diagniostiky: termo, akustická, vibračná, kazová a tribotechnická. Oscilácia vibrácii stoja a jej pravidelnosť alebo náhodnosť. Sinusoidné dráhy harmonických signálnych vibrácií. Ukazovatele signálu: frekvencia a amplitúda energie a output.