Perspectives on Supply Chain Management - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Funkcie, oblasti pôsobenia a služby v rámci SCM (Supply Chain Management). Trendy vo vývoji SCM so zameraním na zákaznícky servis a informačné technológie. SCM z funkčnej, procesnej a organizačnej perspektívy. Ciele SCM