Multiple Selections of Alternatives under Constraints Case Study of European Countries in Area of Research and Development - Furková, Andrea, 1975-
Rozhodovacie metódy s viacerými vlastnosťami. Aplikácia meód v hodnotení investičnej činnosti krajín EÚ do vedy a výskumu: počet patentových žiadosti, celkové výdavky na vedu a výskum, ľudské zdroje vo vede a technológii a zamestnanosť vo vedecky náročných aktivitách.