Zmeny v používaní elektronickej registračnej pokladnice - Meluchová, Jitka, 1965-
Významné zmeny v novelizácii zákona č. 289/2008 Z.z. o používaní elektronickej registračnej pokladnice, ktorých niektoré ustanovenia nadobudli účinnosť ešte v roku 2014 a niektoré platia až od 1. januára 2015.