Daň z motorových vozidiel - zmeny od 1. januára 2015 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Významné zmeny v zákone č. 361/20014 Z.z. o dani z motorových vozidiel. Zmeny v zákone nadobudli účinnosť od roku 2015.