Odpisovanie dlhodobého hmotného majetku z daňového hľadiska - zmeny od 1. januára 2015 - Mateášová, Martina, 1979-
Informácia o zmene systému odpisovania hmotného majetku v novele zákona č. 333/2014 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v z.n.p.