<The> Issue of the Commercial Insurance Market and Insurance of Non-life Risks - Drugdová, Barbora
Charakteristika neživotných rizík. Podstata a charakteristika medzinárodných rizík, ako súčasti neživotných rizík. Medzinárodné riziká - riziká, ktoré vznikajú mimo územia príslušného štátu. Členenie medzinárodných rizík - komerčné riziká, politicko-hospodárske riziká a ostatné druhy rizík. Poistenie medzinárodných rizík, ako súčasti neživotných rizík na slovenskom komerčnom poistnom trhu.