Princíp kalkulácie doživotných dôchodkov z II. piliera a často kladené otázky vychádzať z faktov, nie z dojmov a pocitov - Čamek, Miroslav
Súčasný systém výplaty dôchodkov z II. piliera. Zabezpečenie pravidelnej renty pre dôchodcu, ktorú bude poberať, a faktory vplývajúce na konečnú výšku dôchodku. Odpovede na často kladené otázky.