Few notes to business financial health prediction - Hiadlovský, Vladimír
Finančná analýza podniku - diagnostika "finančného zdravia" podniku. Teoretické východiská prognózy finančnej situácie podniku. Konštrukcia predikčného modelu - výber metód, konštrukcia modelu a jeho evaluácia. Aplikácia predikčného modelu v praxi.