Indikátory poisťovacích podvodov v neživotnom poistení príčiny páchania poisťovacích podvodov z hľadiska subjektívneho spôsobu uvažovania - Rábek, Vlastimil
Príčiny páchania poisťovacích podvodov, ktoré vychádzajú z vlastnej podstaty myslenia poistníkov. Indikátory poisťovacích podvodov páchaných v súvislosti so škodami likvidovanými z poistenia zodpovednosti za škody spôsobené prevádzkou motorového vozidla.