Analysis of the risks of small and medium-sized enterprises in the Žilina region - Hudáková, Mária
Aktuálna situácia v podnikateľskom prostredí ŽSK. Analýza premenlivosti trhového, finančného, právneho, bezpečnostného a operačného rizika.