Rezolučné konanie z pohľadu zákona o dani z príjmov od 1. januára 2015 - Mateášová, Martina, 1979-
Ciele nového zákona č. 371/2014 Z.z. o riešení krízových situácií na finančnom trhu a o zmene a doplnení niektorých zákonov.