Risks of bitcoin virtual currency - Čekerevac, Zoran
Výhody a nevýhody použitia Bitcoinu. Ekonomické aspekty Bitcoinu. Právne aspekty z rizika používania Bitcoinu. Rizika pre používateľov elektronických peňaženiek. Mt. Gox a jeho pád vo februári 2014.