Dobrovolnictví jako příležitost k mezigeneračnímu učení - Kitliňská, Jana
K medzigeneračnému učeniu môže dochádzať v rámci rôznych kontextov, v ktorých sa pri spoločných aktivitách stretávajú mladí ľudia a seniori. Spoločne vykonávané dobrovoľníctvo a možnosti spolupráce medzi generáciami.