Rozpory v charakteru pomáhání v pomáhajících profesích - Buryová, Ivona
Pomáhanie je jednou z ciest, ako pomáhať ľuďom prekonávať problémy pri dosahovaní osobných cieľov. Subjekty, obsah a ciele pomáhania ako procesu sociálnej intervencie. Diferenciácia pomáhajúcich profesií. Rozpory v charaktere pomáhania a poradenská činnosť.