Bystraja obratnaja svjaz` i motivacija - Kultan, Jaroslav, 1960-
Využívanie informačnej a komunikačnej technológie vo vzdelávacom procese. Zvýšenie motivácie študentov. Vyučovací proces a spätná väzba študentov. Využitie mobilných telefónov vo vyučovacom procese. Sledovanie úspešnosti študentov.