Identifikace potřeb rodinných příslušníků v domácí paliativní péči - Bužgová, Radka
Sociálna práca a paliatívna starostlivosť. Informovanosť, emocionálna podpora a dobrý vzťah s rodinnými príslušníkmi zo strany profesionálov pracujúcich v paliatívnej starostlivosti.