Podiel sociálnej práce na prekonaní dôsledkov nezamestnanosti - Hangoni, Tomáš
Podiel sociálnej práce na riešení dôsledkov nezamestnanosti, poukazuje na úlohu a miesto sociálnej práce pri riešení aktuálnych sociálnych udalostí, ako je nezamestnanosť, absencia príjmu zo zamestnania a chudoba.