Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu - Legéň, Marek
Rozhovor so šéfom McDonald`su pre Česko a Slovensko Tomaszom Rogaczom o situácii na slovenskom trhu, o novom segmente zákazníkov, o trende čerstvých a zdravých potravín, o výbere dodávateľov, o vzťahu Slovákov k fastfoodu, o lokálnej chuti a ponuke, o reštaurácii budúcnosti, o zavádzaní nových technológií do systému objednávania.