Zhodnotenie hydrologického roka 2014 z pohľadu povrchových vôd - Blaškovičová, Lotta
Priemerné úhrny zrážok na území SR v hydrologickom roku 2014. Priemerné výšky zrážok a odtoku v jednotlivých povodiach SR v hydrologickom roku 2014. Prietok vody. Interakcia povrchových a podzemných vôd.