Daň z pridanej hodnoty - zmeny od 1. januára 2015 - Mateášová, Martina, 1979-
Najdôležitejšie zmeny v zákone č. 218/2014 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov., ktoré nadobudli účinnosť od 1.1. 2015.