Keď sa hrajú aj v najväčších korporáciách - Nejedlý, Tomáš
Nový trend v personalistike aj v marketingu - gamifikácia. Zavádzanie herných prvkov do neherného prostredia na podporu želaného správania zákazníkov alebo zamestnancov. Gamifikované webstránky firiem. Osvedčené psychologické triky. Prirodzená súťaživosť a túžba po zvýšení sociálneho statusu. Úskalia hier.