Umíte rozpoznat talent k vedení? - Reichlová, Iva
Výsledky výskumu dosvedčujú, že celosvetovo sa firmy boja nedostatku talentov na trhu. Talentovaný zamestnanec je človek s vysokým pracovným výkonom a s vysokým potenciálom profesného rastu. Mal by mať významný vplyv na výkon spoločnosti. Sú to ľudia smerujúci do vyšších alebo vrcholových funkcií. Ako odhaliť vodcu.