Novela postupov účtovania pre podnikateľov - Krišková, Petra, 1981-
Prehľad zmien v novele Opatrení MF SR zo dňa 16. decembra 2002 (č. 23054/2002-92) o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva , ktoré vstúpili do platnosti od 1.1. 2015.