Dobrovolnictví jako nástroj profesionálního vedení zdravotně sociálních projektů v Africe - Mojžíšová, Adéla
Vznik a história humanitárneho dobrovoľníctva. Začlenenie sa do systému zahraničnej rozvojovej spolupráce a podpora vzdelávania dobrovoľných pracovníkov pri realizácii humanitárnych a rozvojových projektov.