Procesy využívané pri obstarávaní štandardizovaného aplikačného softvéru - Černý, Matej, 1982-
Obstaranie správneho programového vybavenia je pre organizácie kritickou úlohou. Obstarávanie softvéru od východiskových procesov, cez stratégie obstarania, až po obstarávací proces štandardizovaného aplikačného softvéru.