Participatívny prístup v sociálnej práci – ambiciózny projekt slovenskej sociálnej administratívy - Repková, Kvetoslava
Nová právna úprava sociálnych služieb a právna úprava peňažných príspevkov na kompenzáciu ťažkého zdravotného postihnutia. Implementácia noriem zasahuje široké spektrum inštitúcií a organizácií pôsobiacich v sociálnej oblasti, osobitne štátnu správu (územné úrady práce, sociálnych vecí a rodiny na celom Slovensku) a regionálnu a miestnu samosprávu (VÚC).