Teoreticko-metodologiké prístupy k hodnoteniu a meraniu knkurencieschopnosti podnikov prostredníctvom ukazovateľov - Glatz Ďurechová, Mária
Pojem konkurencieschopnosť. Multikriteriálne hodnotenia konkurencieschopnosti. Konkurenčné charakteristiky. Faktory ovplyvňujúce konkurencieschopnosť a jej meranie na podnikovej úrovni.