Zadlženosť a psycho-sociálna pomoc rodinám so sociálno-ekonomickými problémami - Schavel, Milan
Riešenie sociálnych problémov klientov, ktorí sa primárne nachádzajú v zložitých a nepriaznivých ekonomických situáciách. Kolízie vzniku nepriaznivej ekonomickej situácie rodiny a vplyv zadlženia na rodinu. Sociálne poradenstvo pre rodiny so sociálno-ekonomickými problémami.