Preberanie žezla bolí aj nebolí - Žitňanský, Eduard
Zaujímavé zistenia z prieskumu Asociácie malých a stredných podnikov a živnostníkov ČR. Odovzdanie rodinnej firmy nástupcom. Dôležitá príprava vnútri firmy. Prístup odovzdávajúcej generácie. Rodinné firmy chrbtovou kosťou svetového biznisu. Najsilnejšia tradícia rodinných podnikov v Nemecku. Nastavenie vzťahov medzi vlastníkmi, rodinou a manažmentom firmy. Istota nemotivuje.