Marketingový audit a jeho vplyv na výkonnosť podniku - Hrušovská, Dana, 1964-
Marketingový audit - forma nezávislého skúmania marketingovej výkonnosti podnikov, ktorej cieľom je určiť problémové oblasti a marketingové príležitosti a odporučiť plán opatrení na zlepšenie marketingovej výkonnosti firmy. Vplyv marketingového auditu podniku a ukazovatele výkonnosti. Využívanie marketingového auditu v podnikoch vybraných krajín. Aplikácia marketingového auditu v praxi v Slovenskej republike a v Taliansku.