Bezriziková úroková sadzba a jej vplyv na hodnotu podniku - Jakubec, Miroslav
Ohodnocovanie podnikov. Súčasná úprava výpočtu diskontného faktora v SR. Parametre ovplyvňujúce náklady na vlastný kapitál. Pokles úrokových sadzieb verzus hodnota podniku. Prehľad emisií štátnych dlhopisov (emitovaných v rokoch 2012-2015), výnosnosť štátnych dlhopisov. Prehľad nákladov na vlastný kapitál.