Význam supervize v sociální práci na příkladu Švédska - Franséhn, Mona
Dôraz a význam poskytovania supervízie profesionálnym sociálnym pracovníkom vo Švédsku počas uplynulých dvoch desaťročí. Rozvoj programov a kurzov supervízie zameraných priamo na sociálnu prácu.