Vzdělávací supervize a kvalita začínajících sociálních pracovníků - Havrdová, Zuzana
Supervízia ako proces učenia a zvládania profesionálnych rolí. Vzdelávacia supervízia napomáha k osvojeniu si nových metód, získavania kvalifikácie či špecializácie, ku ktorej patrí aj osvojenie si tzv. tacitných vedomostí a zručností.