Nová štatistická klasifikácia výdavkov na školách a školských zariadeniach - Veverková, Ingrid
Implementácia CPFOGu (Classification of Functions of Government), ktorá je novou funkčnou klasifikáciou výdavkou verejnej správy podľa funkcie. Zákon č. 583/2004 Z. z. o rozpočtovch pravidlách územnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. Zákon č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. Nová štatistická klasifikácia výdavkov v podmienkach škôl a školských zariadení. Metodické usmernenie MF SR č. MF/010175/2004-42.