Streetwork a harm reduction v pomoci závislému klientovi OZ Prima v Bratislave - Kuchárová, Barbora
Mimovládna nezisková organizácia združujúca profesionálov a dobrovoľníkov, ktorej cieľom je prispieť k riešeniu drogovej problematiky. Občianske združenie Prima vzniklo v roku 1998. Od svojho vzniku až doteraz pôsobí v problematike drogových závislostí.