Vzdelávanie sociálnych pracovníkov v oblasti utečenectva - Brnula, Peter
Vzdelávanie študentov sociálnej práce v práci so žiadateľmi o azyl a budúcich sociálnych pracovníkov pre prácu s migrantmi. Minimálne štandardy vzdelávania v tejto oblasti sociálnej práce pre vyššie vzdelávacie programy v súčasnosti.