Globalizácia a informačné technológie - Jóri, Vladimír, 1972-
Zhodnotenie využívania informačných technológií a identifikácia hlavných prínosov takzvaného digitálneho biznisu v globalizovanom prostredí. Digitálny obchod a jeho význam.