Stanovenie výšky odmeny pôvodcovi vynálezu v zamestnaneckom pomere - Kardoš, Peter
Možnosti stanovenia výšky odmeny pôvodcovi vynálezu, keďže pri riešení tohto vzťahu medzi zamestnancom a zamestnávateľom vzniká množstvo konfliktov, ktoré spravidla končia dlhotrvajúcimi súdnymi spormi. Hodnota Európskych patentov. Podiel hodnoty patentových tried na celkovom portfóliu. Výpočet odmeny pôvodcom vynálezov. Príklad na využitie nemeckej metodiky.